VipAvoska - брендовая одежда, сумки кожаные
Щомісячна добірка речей від Vipavoska: новинки лютого

Щомісячна добірка речей від Vipavoska: новинки лютого


Цього місяця ми отримали безліч нових товарів для жінок, дітей та чоловіків. Пропонуємо вам познайомитись з декількома гарячими новинками, які мають великі шанси швидко стати sold out.


Кардиган H&M

Кардиган H&M XL, молочный (67797)


Джемпер H&M

Джемпер H&M L, голубой (67798)


Справжня класика - це м'який білий кардиган. У зимовий період така річ забезпечує відчуття тепла та затишку, а також вписується практично у будь-який образ – від повсякденного до святкового. В наявності розміри L і XL, і навіть ті дівчата, що мають менший розмір, можуть розраховувати на образи оверсайз. До того ж розряду класики потрапляє ніжний блакитний светр, який підійде до всього: від зухвалих шкіряних шортів до класичних прямих джинсів. Поки що є розміри L і XL. Якісна та мила піжамка завжди піднімає настрій! Отримали багато моделей дитячих піжам різних кольорів. Одна з них, доступна у розмірах 128 та 140 см, на фото.

Піжама Zara

Пижама (лонгслив, брюки) Zara 140см, бирюзовый принт (67760)


Спортивні шорти H&M

Спортивные шорты H&M M, черный (67799)


Думаєте, купувати шорти взимку ні до чого? Ця модель розміру S, M і L стане в нагоді навіть у холоди. Її можна сміливо надягати як нижній шар або використовувати під час домашніх тренувань. Ще більше новинок ви побачите на нашому сайті. Вдалого шопінгу!


 10.02.2023
 (5 просмотрів)

Підписка на новини