VipAvoska - брендовая одежда, сумки кожаные
Гайда плавати! Огляд стильних купальників від Vipavoska

Гайда плавати! Огляд стильних купальників від Vipavoska


Влітку в гардеробах українок і українців з’являється ще одна річ, без якої складно уявити літні дні — купальник. Як і у світі суконь чи футболок, у купальників є свої тренди. Спробуємо швиденько розібратись, які з них особливо популярні цього сезону.


В моду знову повернулися суцільні купальники. Це зручно і комфортно, бо не кожна з нас хоче оголяти живіт на пляжі. Сучасні бренди пропонують великий вибір таких моделей будь-якого кольору та стилю. Найактуальніші варіанти — це купальники з драпіровкою, яка, до речі, вигідно підкреслює талію та ховає недоліки.


Купальник H&M

Купальник H&M 40, черный (55737)


Купальник H&M

Купальник H&M 48, темно зеленый (64059)


Якщо ви полюбляєте відкриті купальники, пропонуємо звернути увагу на моделі з тонкими зав’язками. Цей тренд також повернувся до нас з 2000- х років, і зараз він виглядає ще більш стильно та доречно. 


Купальники з високою талією полюбляють багато дівчат. Що ж, світ моди це підтримує, адже купальні трусики з високим рівнем талії — ще один яскравий тренд літа 2022. Якщо обрати такий низ ще й чорного кольору, то ви отримаєте найліпший slim-ефект!

Купальник H&M


Купальник H&M 32, светло бежевый цветы (55320)


Купальник H&M

Купальник H&M 36, коричневый цветы (65862)


 24.06.2022
 (8 просмотрів)

Підписка на новини