VipAvoska - брендовая одежда, сумки кожаные
4 тренди, які найчастіше шукають в інтернеті: дослідження від Vogue

4 тренди, які найчастіше шукають в інтернеті: дослідження від Vogue

Нещодавно Vogue випустили статтю, герої якої проаналізували більше 120 мільйонів запитів від користувачів, які цікавили їх в модному контексті. Після отримання результатів вдалося виявити, які 4 модних тренди сьогодні цікавлять жінок більше за інші.


Морський принт Як повідомляє Vogue, в цілому за останній час кількість запитів зі словом «морський» (marine) в Google збільшилася на 88%. У цьому сезоні безперечно варто вкластися в плаття в смужку, шорти із завищеною талією або футболку з принтом - звичайно, морським.

Блуза H&M

Блуза H&M 46, голубой белая полоска (601 5050686)

Інді-стиль Яскраві клаптики тканини, бахрома, колорблок, мозаїка і затишні кардигани - ось головні атрибути інді-стилю, який сьогодні в тренді. Вог виділяє два предмети одягу, які будуть найбільш гармонійно поєднуватися з цим трендом цією весною: вільні хвилясті штани і шовкові шарфи.


Штани COS

Брюки COS 42, черный (3012 7070728)

"Лялькові речі" У цю категорію можна віднести блузки з рукавами-ліхтариками, кардигани з візерунком, вінтажний одяг в клітину. Якщо говорити про кольорову гаму, то останнім часом серед користувачів лідирують відтінки рожевого і блакитного.


Штани H&M

Брюки H&M 34, красно зеленый клетка (2612 8013841)

Університетський стиль
Сувора класика, одяг унісекс і базові речі приглушених кольорів ніколи не вийдуть з моди. Такі речі як поло і "університетські" сорочки з білим коміром в цьому сезоні актуальні як ніколи, тому ви точно не прогадаєте, якщо придбаєте їх.

Сорочка H&M

Рубашка H&M 32, голубой полоска (5079098)


 19.03.2021
 (18 просмотрів)

Підписка на новини